Близо 40 фирми от Бургас и региона участват в номинациите

...
Близо 40 фирми от Бургас и региона участват в номинациите
Коментари Харесай

Лидери от различни сфери в държавата журират Burgas Business Awards`23

Близо 40 компании от Бургас и района вземат участие в номинациите за бизнес наградиBurgas Business Awards. 10-членно жури ще преглежда кандидатурите на всяка една и ще ги прави оценка.

В състава на експертната комисия влизат представители на държавни институции и специалисти в разнообразни сфери на бизнеса от цялата страна. Във второто издание на наградитеBurgas Business Awardsв качеството си на жури се впускаСтамен Янев, заместник-председател на надзорния съвет на Българската банка за развиване и някогашен заместник-министър на стопанската система в интервала 2020-2021 година

Друг специалист с дълготраен опит в управническото консултиране също е жури в номинационното издание. Това еИво Баев, който през последните четири години е управител на най-големия план в България в региона на науката - „ Национален център по мехатроника и чисти технологии “ с водещ сътрудник Институт по обща и неорганична химия към Българска академия на науките.

За втора поредна година като единствен представител на медиите в комисията по оценяване на компаниите влиза основният редактор на Дарик радио за Югоизточна България - Дияна Бедросян.

Своите оценки като жури в проектаBurgas Business Awardsще дава и Венета Димитрова, с над 20-годишен опит в областта на комерсиалното право, облигационно и трудово право. През последните, към този момент 13 години, тяе Длъжностно лице по регистрацията по Закона за комерсиалния указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел в Агенцията по вписванията.

Аделина Лйбенова - основатели шеф на най-голямата компания за лекарствоснабдяване в България„ СТИНГ ФАРМА “ е различен специалист в комисията.До нея се подрежда и Дияна Кадийска, експерт-финансист, представител на Пощенска банка.

Трима известни медици се заеха с нелеката задача да бъдат жури в проектаBurgas Business Awards. Д-р Ивайло Петров - сертифициран зъболекар, членеЕвропейската ортодонтска организацияЕАS(European Aligner Society). и на БАЕС (Българска Академия по естетична етоматология). Създател и шеф на дентална клиника Smile Point в София. А д-рПетрана Каляшева, дермато-венеролог с над 25-годишен опит. Тя е средоснователите и основатели на частен медицински център „ Дерма София “. Административният шеф на МБАЛ „ Сърце и мозък “ в Бургас, доктор Лидия Стефанова също е част от журито в премиите за бизнес в Бургас.

Най-младата дама, която ще прави оценка номинираните във второто издание наBurgas Business Awardsе Николет Зайчева. От 2012 година тя интензивно е ангажирана в комерсиалната активност на Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) „ Тера Тангра “,собственост на Емил Зайчев и Робърт Станев.

Церемонията по награждаване ще се организира на 16 февруари от 19.00 часав конферентния център на хотел „ България “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР