Близо 2800 фирми са поискали подкрепа с оборотен капитал във

...
Близо 2800 фирми са поискали подкрепа с оборотен капитал във
Коментари Харесай

Близо 2800 фирми са поискали подкрепа с оборотен капитал за 30 млн. лв.

Близо 2800 компании са поискали поддръжка с оборотен капитал във фаза 3 на програмата, като общият размер на поисканата безплатна финансова помощ е съвсем 30 млн. лева Дружествата, наранени от противоепидемичните ограничения, подаваха заявки до 16.30 ч. на 22 юни, когато изтече крайният период, оповестиха от Националната организация за приходите (НАП).

Национална агенция за приходите ще изплаща средствата през идващите седмици, а утвърдените претенденти ще бъдат оповестявани в рубриката " Подкрепа посредством оборотен капитал " в уеб страницата на приходната организация.

Третата фаза на програмата е обвързвана с удължение на подпомагането със средства за оборотен капитал на компаниите с прекратени действия или обекти за интервалите от 22 до 31 март 2021 година, или до разнообразни дати през април 2021 година, съгласно заповедите на министъра на опазването на здравето.

По първите две етапи на програмата за обезпечаване на оборотен капитал посредством безплатни средства са изплатени близо 120 млн. лв., напомнят от Национална агенция за приходите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР