Близо 2300 парфюма и текстилни изделия с лого на световно

...
Близо 2300 парфюма и текстилни изделия с лого на световно
Коментари Харесай

Иззеха близо 2300 парфюма и облекла на „Капитан Андреево“

Близ о 2300 парфюма и текстилни произведения с лого на международно известни марки задържаха митнически чиновници на " Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция " Митници ".

Стоките са открити при инспекции на пет рейса през последната седмица на ноември. При един от случаите на 22 ноември на митническия пункт идва рейс с турска регистрация, пътуващ по постоянната линия Истанбул-Букурещ.

Един от пасажерите заявява, че придвижва парфюми и текстилни произведения. Превозното средство е отклонено за щателна инспекция, при която митническите чиновници откриват, че пренасяната стока носи емблеми на международни марки.

В багажното поделение, в няколко сака и кашони, са открит и 900 парфюма с логото на общо 10 световноизвестни марки. Освен тях инспекторите откриват още 153 текстилни произведения - якета и спортни комплекти, брандирани с емблемите на известни марки.

В идващите два дни в други  четири рейса с румънска и турски регистрации, влизащи в страната от Турция, при осъществените щателни митнически инспекции са открити общо 865 парфюма и тоалетни води и 334 облекла , носещи фигуративно и словестно изображение на известни марки.

В осъществяване на Европейския Регламент 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност стоките са арестувани и за случаите ще бъдат осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.

От началото на годината досега митническите чиновници на " Капитан Андреево " са задържали близо 1 000 000 продукт а, по-голяма част от които парфюми и текстилни произведения със знаци на регистрирани търговски марки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР