Близнаци Те могат да приемат благодарност като подарък, който заслужават

...
Близнаци Те могат да приемат благодарност като подарък, който заслужават
Коментари Харесай

Това са най-безчувствените зодии

Близнаци

Те могат да одобряват признателност като подарък, който заслужават и щом става въпрос да навлязат в непознатото пространство не се тормозят от това без да се интересуват какво ще си помислят другите. 



Дева

Девата не цени никого или нищо друго с изключение на нея и това просто не е в нейния темперамент. Благодарността ѝ идва в дребни дози, тъй като тя има вяра, че заслужава всичко хубаво, което ѝ се дава.

Везни

Те елементарно ще ви подведат, тъй като това за тях е проект за деяние: първо ви очароват с добрина, а след това стартират да ви употребяват. Когато им дадете всичко, от което те имат потребност, стават и си потеглят без предизвестие.

Скорпион

Скорпионите чакат прекалено много от другите и постоянно са разочаровани, в случай че не го получат. За скорпиона хората в близост са пионки, основани да му служат. Всички старания, с цел да му угодите, ще бъдат безпочвени.



Водолей

Винаги другарски надъхан към всекиго и елементарно убеждава в своята преданост, само че истината е, че даже да свалите луната за водолея, от негова страна ще получите единствено иронична усмивка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР