Близките на издъхналия на улицата 8-годишен Томи излязоха на шествие

...
Близките на издъхналия на улицата 8-годишен Томи излязоха на шествие
Коментари Харесай

Мездра излезе на шествие. Вика Гешев на помощ

Близките на издъхналия на улицата 8-годишен Томи излязоха на шествие в Мездра и отидоха пред полицията в града. Те викат на помощ основния прокурор Иван Гешев, с цел да се разкрие истината към гибелта на детето.

Искаме среща с основния прокурор и настояваме да пристигна на място, съобщи пред bTV дядото на момченцето – някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и водач на партия „ Рома ” Тома Томов.

Момчето беше открито мъртво на улица в Мездра към 17 ч. в петък, като в началото се смяташе, че е нападнато от куче, а по-късно, че повода за гибелта разум е гръмнала пиратка. Накрая стана ясно, че то е издъхнало от огнестрелна рана на врата. Отишло да си играе с приятелчето си от детската градина в съседска къща. Най-вероятно нещастието се е случила точно там. В дома прокурорите и служителите на реда откриха цялостен боеприпас от ловни оръжия и муниции. Вчера бащата на приятеля на Томи бе задържан и упрекнат.

„ Тук сме по отношение на убийството на моя внук Томи. Аз съм правист от 1985 година и не мога да дам подготовка на действието, което е осъществено. Просто няма текст от закона, който да обхване цялата незаконна активност на това семейство – ликвидиране, събличане на жертвата, влачене, оставен на тротоара, прикриване на истината “, изясни дядото на момчето.

Той посочи, че околните нямат укор към работата на следствените органи и прокурорите, само че имат няколко въпроса по случая. Първият е за какво не са претърсени останалите здания, освен дома, на обвинения. След това - за какво не са снети пояснения от брачната половинка на обвинения, която твърди, че не знае български, а живее в България от 30 години, и за какво не е арестувана. „ Имаме съществени учредения да считаме, че тя взе участие в закононарушението “, съобщи дядото.Накрая той пита открити ли са облеклата на детето и къде са, дали са унищожени.

Малкият Томи бе открит в локва кръв на улицата без панталони, чорапи и маратонки. Според криминалисти, представени от „ Телеграф ” другарчето простреляло Томи с ловна пушка, след което извлякло телцето му на улицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР