Близки на загиналото от токов удар 16-годишно момче се събраха

...
Близки на загиналото от токов удар 16-годишно момче се събраха
Коментари Харесай

Близки на загиналото от токов удар момче се събраха пред Министерски съвет

Близки на починалото от токов удар 16-годишно момче се събраха на митинг пред Министерския съвет и Народното събрание, с искане институциите да открият всички виновници, и те да понесат своите санкции.

Майката на умрялото момче изиска правдивост от страната, с цел да се предотврати нов драматичен случай.

„ Утре може да стане с друго дете или с различен човек. В нашата страна нямаме ред, всичко е подкупено. Да намерят килъра Искам правдивост за Людмил “, съобщи майката, представена от БНР.

Протестиращи споделиха, че са получили предизвестия от служители на реда да не блокират улици по време на митинга.

“Щом никой не се усеща отговорен, за какво синът ми почина”, попита пред bTV бащата на покосеното от електрически ток 16-годишно момче.

Родителят упорства за оставки и от ЧЕЗ, защото дни преди случая, има данни, че от компанията са работили във въпросната шахта.

“Искам всички да са зад решетките. Искам обективни присъди. Искам да са откри притежателят на тази будка”, съобщи още бащата и добави, че митингите поради случилото се не престават.

16-годишното момче умря след токов удар от необезопасена шахта с кабели на многолюден столичен бул., захранващи преместваеми търговски обекти. След случая основният проектант на регион „ Триадица “ Иван Шишков подаде оставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР