Близки на 27-годишния Симеон търсят помощ, свързаха се и с

...
Близки на 27-годишния Симеон търсят помощ, свързаха се и с
Коментари Харесай

Да помогнем на Симеон!

Близки на 27-годишния Симеон търсят помощ, свързаха се и с редакцията на Plovdiv24.bg . Симеон е на 27 година от Димитровград и се нуждае от Вашата поддръжка за събиране на жизненоважните 50 000 Евро. Може да му помогнете като преведете средства или споделите тази обява. Всякакъв тип помощ е от голямо значение за Симеон!

Наложителна е незабавна животоспасяваща интервенция на киста, намираща се в меката мозъчна обвивка, в краниоспиналната област, която препречва изхода от 4-та мозъчна камера, за възобновяване на придвижването на гръбначно-мозъчната течност и стопиране на цялостна парализа. Операцията ще бъде осъществена в Германия от професор Клекамп от Християнската болница в гр. Квакенбрюк. За нея са нужни 20 000 Евро.

Втората интервенция, която е нужна е на Tethered Cord /закотвен гръбначен мозък/ с липом в така наречен Conus medularis /края на гръбначния мозък/ на равнището на 3-ти поясен прешлен за освобождение на гръбначния мозък и прекъсване на увреждането на нервната тъкан, провокирано от натоварването при разтягане на неподвижния гръбначен мозък в канала. Получихме оферта от Международния Институт по Неврология (INI Hannover) в гр.Хановер, Германия от доцент доктор Венелин Герганов. За интервенцията са нужни 30 000 Евро

Начините за подаяние са:
Дарителска банкова сметка:
IBAN: BG82STSA93000025145185
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Pay Pal account: [email protected]
Epay: Клиентски номер (КИН): 0391039638
Тел: +359879276136
https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-simeon-60

Благодарим на всички за поддръжката!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР