Близки и роднини на двете почернени фамилии-тези на Илиана Митева

...
Близки и роднини на двете почернени фамилии-тези на Илиана Митева
Коментари Харесай

Страховита мълва за заплаха лъсна в зверството в Пловдив, Илияна изнудвала Ради с...

Близки и родственици на двете почернени фамилии-тези на Илиана Митева и Ради Енев, не престават да са в потрес и да недоумяват какво е отключило експанзията в 32-годишния мъж. Клането е било толкоз ужасно, че 29-годишната жена е била безусловно надупчена на сито.

Приятелки на Илиана споделиха пред Блиц, че напоследък тя е била извънредно обезпокоена от непредвидените прояви на яд в бащата на детето й. В последно време експанзията му ескалирала, за това младата жена не серпантина да упорства Ради да отиде на психолог и да потърси помощ. Обяснявала, че няма срамно да се довери на психолог, само че молбите й останали нечути. Ради отказвал да се лекува. Илиана се принудила да го заплаши с разлъка и споделила, че ще го напусне, тъй като се опасява за себе си и за детето им.

Може би в деня на абсурда и на убийството, Илиана отново е повторила заканите си, само че е била в невъзможност, не е виждала различен метод да стресне мъжа си. Вероятно това е предизвикало и отключило безумното безчовечие, в което е изпаднал Ради, разясниха пред БЛИЦ потъналите в сълзи приятелки на младата майка.

Те споделиха още, че родителите на Илиана упорстват 13-месечната й дъщеричка да бъде дадена на тях, с цел да я отгледат и да се грижат за сирачето. Това е било обсъждано след погребението в Кюстендил, където бе положена убитата.

Вчера в пловдивското село  Свежен бе заровен и Ради. Близките му са учудени, нямало данни психическото заболяване да е наследствено и не знаели от какво се е отключило то.

Както съобщихме, преди дни в апартамент в квартал „ Кючук Париж “ бяха открити окървавени два натрупа. Ради е заклал жена си и след това се е самоубил. „ Слава Богу, че не е протегнал ръка на детето, което с часове е плакало над телата, споделиха още потресени близки на Илиана. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР