Близки и приятели на икономиста Владимир Каролев си взеха последно

...
Близки и приятели на икономиста Владимир Каролев си взеха последно
Коментари Харесай

Последно сбогом с Владимир Каролев

Близки и другари на икономиста Владимир Каролев си взеха последно довиждане с него в столичния храм „ Св. София “.

Снимка: БГНЕС

Каролев умря на 60-годишна възраст на 21 октомври в болница „ Токуда “, откакто прекара близо 6 месеца в кома.

Той беше открит в безпомощно положение на 10 май 2021 година в Пирин след акция по издирването му. Беше претърпял случай при втурване със сноуборд в планината.

Снимка: БГНЕС

Икономистът беше настанен за лекуване в „ Пирогов “, където беше наведен в изкуствена кома, претърпя и няколко интервенции.

Снимка: БГНЕС

През септември беше изместен в болница „ Токуда “ за рехабилитация. Икономистът реагираше на външни дразнители, само че положението му изискваше поддържащи грижи.

Кой е Владимир Каролев

Владимир Каролев е български икономист и финансист. Роден е на 31 юли 1961 година във Варна. Завършил Висшия стопански институт " Карл Маркс " с магистратури в университетите на Албърта в Канада и Рединг във Англия, Каролев се помни и с прочувствените си конфликти с съперници в телевизионни излъчвания.

Появява се в обществено-политическото пространство като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел. През 2001 година става деен участник в предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори". През 2003 година е определен за общински консултант в София от листата на Национална движение „Симеон Втори" и е преизбиран през 2007 и 2011 година

През есента на 2011 година Владимир Каролев е претендент за кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември същата година подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР