Блиц Образувано е досъдебно производство под ръководството на Софийска градска прокуратура

...
Блиц
Образувано е досъдебно производство под ръководството на Софийска градска прокуратура
Коментари Харесай

Разкриха от какво е провокирано зверството в Нови Искър

Блиц Образувано е досъдебно произвеждане под управлението на Софийска градска прокуратура за осъществено четворно ликвидиране в Нови Искър. Данните са напълно първични. Вероятно ще има доста въпроси, такива има и за нас. Към сегашния миг данните сочат за причинител на действието един от синовете - убити са бащата, майката, брата и бабата на лицето, което ние считаме за причинител. Не можем да твърдим по кое време тъкмо е осъществено това ликвидиране. Нямаме подготвени експертизи, от които да забележим по какъв начин тъкмо е настъпила гибелта на жертвите от Нови Искър. Това съобщи преди минути градският прокурор на София Емилия Русинова по отношение на следващото безчовечие, раздрусало България, оповестява " Блиц ".

" Липсват следи от огнестрелно оръжие. Единствено имаме данни за приложимост на хладно оръжие и секира “, разясни още тя за това по какъв начин е настъпила гибелта на четиримата души от фамилията. Тя разясни, че 25-годишният Георги, който погуби фамилията си, се е опитал да почисти кръвта.

" Все още не можем да кажем дали е неуравновесен – би трябвало да изчакаме експертизата “, разясни старши комисар Георги Хаджиев. Същият от 2015 всяка година е воден на обзор в профилиран кабинет при психиатър. Двамата бяха безапелационни, че няма данни за групово фамилно психологично заболяване. Според тях зверството е било предизвикано от проблеми – " финансови и каквито и да било “. Не е имало и сигнали за фамилни проблеми.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР