Блиц > Касоразбивач номер едно у нас с култовия прякор Смъртта

...
Блиц
> Касоразбивач номер едно у нас с култовия прякор Смъртта
Коментари Харесай

Зрелищен арест за изпечен касоразбивач с култовия прякор Смъртта

Блиц > Касоразбивач номер едно у нас с паметния прякор Смъртта беше задържан зрелищно през вчерашния ден в столичния квартал " Люлин “. Той и аверът му, прочут в подземния свят като Змея, бяха сюрпризирани неприятно от полицията откакто обрали жилището на някогашен служител на реда. Новината потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи, представени от в. " Телеграф “.

" Камера във входа на блока е снимала по какъв начин Светльо Смъртта и Иван Змея излизат от към този момент обраното жилище “, описаха криминалисти. Светльо Смъртта, който стремително работил още в бандата на именития цар на крадците Джиджи, бил наблюдаван от проверяващите близо месец. Тя засекли, че бандитът и аверът му Иван Змея обикалят край входа на някогашния служител на реда и се готвят да ударят някое от жилищата в него.

" Водили са наблюдаване към седмица, с цел да са наясно по кое време притежателите влизат и излизат, какъв е режимът им на работа и по кое време е най-минималният късмет да има засечка “, разясниха ченгетата.

Смъртта и Змея решили да нападат жилището през вчерашния ден по обяд, защото притежателите били на работа. Облекли суитчери, поставили шапки на главите, тъй като знаели, че има камери на площадката, и нахлули. Точно откакто излезли обаче ги натръшкали на земята. По време на обиските у тях били открити редица полезности и движимости от набелязаното жилище на ексченгето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР