Блестящият триумф на Григор Димитров в Синсинати накара известния британски

...
Блестящият триумф на Григор Димитров в Синсинати накара известния британски
Коментари Харесай

Скай Спортс слага Григор Димитров сред фаворитите за спечелване на US Open

Блестящият успех на Григор Димитров в Синсинати накара известния английски състезателен канал Скай Спортс да дефинира българина като един от главните любимци за продобиване на идното Открито състезание на Съединени американски щати по тенис.

 Вижте какъв брой завоюва Григор Димитров от тениса досега
Вижте какъв брой завоюва Григор Димитров от тениса досега

Сумата е внушителна

Според английската медия още веднъж се чака край Роджър Федерер - Рафаел Надал. Но българинът е " първият обвинен ", който може да скапе празненството. Другите двама са: Александър Зверев и " жертвата " на българина в Синсинати - Ник Кириос. Федерер завоюва в Австралия и Англия, а Надал победи на " домашния " си шампионат във Франция.

В разбора на Скай Спортс за Григор Димитров се загатва следното:

" Българинът ще отиде в Ню Йорк цялостен с убеденост и със знанието, че стартира по-редовно да осъществя безспорния си гений на огромната сцена. 26-годишният състезател съкруши Ник Кириос с 6:3, 7:5 на финала в Синсинати и завоюва трета купа за 2017-а година. И по-важното, първа от сериите `Мастърс 1000`. Няма подозрение, че кариерата на международния №9 върви нагоре, откогато работи с Дани Валверду (бивш треньор на Анди Мъри) към този момент към година ".

" Отивам в Ню Йорк изпълнен с позитивизъм, само че значимото е да съм крепко стъпил на земята и да не преставам да работя и да имам вяра в себе си " е декларирал хасковлията, представен от английската медия. Изказването демонстрира, че българинът не се е главозамаял, което би било доста рисково за неговото показване в Ню Йорк.

 Снимка 308362
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР