Благой Рагин подаде оставка като председател на Българската хотелиерска и

...
Благой Рагин подаде оставка като председател на Българската хотелиерска и
Коментари Харесай

Извънредно! Шефът на хотелиерите Благой Рагин хвърли оставка заради скандала с шведа!

Благой Рагин подаде оставка като ръководител на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), оповестява Нова телевизия. Оставката му беше поискана от министъра на туризма Николина Ангелкова, откакто Рагин разяснява в медиите случая с шведския екскурзиант, ритнал камериерка в главата.

Преди дни нападателен шведски екскурзиант изрита камериерка в главата без причина. Първоначално мъжът беше задържан, само че по-късно – освободен.

След като казусът стана обществено притежание полицията го намери и го задържа още веднъж, а през днешния ден се гледа мярката му за неотклонение.

В телевизионно изявление преди дни той съобщи, че казусът не би трябвало да се раздува, с цел да не изплаши туристите от Скандинавието, които идват у нас.

„ Личното ми мнение е, че такова държание, изключително на ръководителя на БХРА Благой Рагин е недопустимо и без значение, че това са неправителствени организации, които Министерство на туризма не управлява, не се бърка в тяхната работа”, разяснява тогава Ангелкова проблема.

По думите й моралният дълг на Рагин го задължава да се отдръпна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР