Благой Георгиев се подготвя усилено за участието си в Сървайвър“.

...
Благой Георгиев се подготвя усилено за участието си в Сървайвър“.
Коментари Харесай

Благой Георгиев лапва 400 бона от „Сървайвър“


Благой Георгиев се приготвя интензивно за присъединяване си в „ Сървайвър “.

 

Снимките за приключенското шоу, което се завръща в ефира на bTV стартират напълно скоро.

Всички известни лица, които ще вземат присъединяване в конкуренцията тази година, са получили своите възнаграждения – някои повече, други по-малко… Рекордьор по заплащането се оказа не какъв да е различен, а някогашният футболист Благой Георгиев.

 



Според импровизирано доказана информация, Джизъса се е съгласил да влезе в риалитито против „ скромната сума “ от 400 000 лева

Той е получил 150 бона авансово, а оставащата сума ще получи на два транша.

 

Към днешна дата Георгиев се е заел с усилени тренировки за идното му присъединяване и към този момент е свалил 25 кг. Ежедневните тренировки някогашният на Златка Райкова споделя в профила си в Инстаграм, където е много деен.

 

Прави усещане, че брачната половинка му Полина Спасова също му прави компания като тича с него. Тя обаче не се приготвя за физически тествания, а единствено поддържа форма.

За да може някой от участниците да грабне купата „ Последният оживял “ ще би трябвало да покаже сложни качества като физическа мощ, съобразителност, устойчива душeвност, стратегическо мислене и комуникативност.

 

Феновете на риалитито ще са тези, които ще дефинират всяка седмица кой от участниците ще продължи напред, както и огромния победител в края на сезона.  

Близки до Георгиев издават, че се е амбицирал да победи, а и физическата му подготовка е на равнище. Освен това някогашният футболист има вяра, че Господ ще му помогне да се покаже в най-хубавата светлина.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР