Благой Георгиев релаксира с новата си любима на остров Бали. ...

Благой Георгиев релаксира с новата си любима на остров Бали.

Благой Георгиев с новата в Бали. Сгоден ли е?

Благой Георгиев релаксира с новата си обичана на остров Бали. След Великден се заприказва, че някогашният на Златка Райкова не си губи времето и към този момент е благоприятен.
Новото гадже на футболиста, което е много по-младо от него (20 г.), възнамерява женитба във Велинград. Красавицата, чието име към момента не знаем, е родена точно там.
Според близки до двойката, двамата се сгодили в края на април.

Джизъса, както мнозина му споделят, има единствено един брак зад тила си – този с рускинята Есмер. Тя му роди наследник, който той не може да вижда поради обтегнатите им връзки след развода.
Освен че желае да мине още веднъж под венчило, Благой Георгиев май не се е отказал да има още едно дете. След новината за годежа, се приказва, че той и изгората му, с която от известно време живеят на Бали, към този момент са подготвени и за тази крачка. Някои пък пишат в интернет, че той към този момент е направил работата, като кърмаче номер 5 е повода да предложи брак на обичаната си.

За великденските празници Джизъса си бе в България, като боядисваше яйца дружно с три от своите деца. И сподели препечено агнешко, което е похапнал.

Предполага се, че е дошъл у нас с гаджето си, което срещнал с двете си деца от Христина Витанова, както и с дребния Благой – от Златка Райкова.

И до момента в който Джизъса показва, че е почнал начисто след раздялата си с някогашната, Русата Златка също се оправя много добре. Преди време тя показа видео, в което целува чужд мъж. По-късно уточни, че има нов човек в живота си и е щастлива. Двамата очевидно се схващат добре, тъй като си поделят грижите за своя наследник.

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg