Благой Георгиев и Златка Райкова празнуват една година от първата

Благой Георгиев и Златка Райкова празнуват една година от първата ...

Благо се обясни в любов на Златка.


Благой Георгиев и Златка Райкова празнуват една година от първата си среща.

Футболистът не пропусна да поздрави половинката си по случай личния им празник. Той го направи чрез послание в профила си в Инстаграм.

"Измина една година!!!! Една година, откакто сме заедно. Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел. Намерих любовта, която така и не намирах. Намерих приятеля, на когото мога да разчитам винаги. Намерих човека, който ще застане винаги зад мен без значение от обстоятелствата. Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!!", написа Благо.
 
       

View this post on Instagram                  
Измина една година!!!! Една година,откакто сме заедно. Една година,в която на нас ни се случиха неща,за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е,че аз намерих човека и жената,която винаги съм търсел.Намерих любовта,която така и не намирах.Намерих приятеля,на който мога да разчитам винаги. Намерих човека,който ще застане винаги зад мен без значение обстоятелствата. Маци,благодаря ти,че те има и че си с менОбичам те безкрайно!!!! @zlatka_raykova

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on Aug 13, 2019 at 5:49am PDT

Източник: novini.bg