Благой Георгиев и Златка Райкова празнуват една година от първата

...
Благой Георгиев и Златка Райкова празнуват една година от първата
Коментари Харесай

Благо се обясни в любов на Златка

Благой Георгиев и Златка Райкова честват една година от първата си среща.

Футболистът не пропусна да поздрави половинката си по случай персоналния им празник. Той го направи посредством обръщение в профила си в Инстаграм.

"Измина една година!!!! Една година, откогато сме дружно. Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора би трябвало да чакат цялостен живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз открих индивида и дамата, която постоянно съм търсел. Намерих любовта, която по този начин и не намирах. Намерих приятеля, на който мога да разгадавам постоянно. Намерих индивида, който ще застане постоянно зад мен без значение от събитията. Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безпределно!!!! ", написа Благо.

View this post on Instagram
Измина една година!!!! Една година,откакто сме дружно. Една година,в която на нас ни се случиха неща,за които някои хора би трябвало да чакат цялостен живот. Но не това е най-важното. По-важното е,че аз открих индивида и дамата,която постоянно съм търсел.Намерих любовта,която по този начин и не намирах.Намерих приятеля,на който мога да разгадавам постоянно. Намерих индивида,който ще застане постоянно зад мен без значение събитията. Маци,благодаря ти,че те има и че си с менОбичам те безпределно!!!! @zlatka_raykova

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on Aug 13, 2019 at 5:49am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР