Благовеста Бонбонова от Ергенът сподели какво мисли за някои от

...
Благовеста Бонбонова от Ергенът сподели какво мисли за някои от
Коментари Харесай

Блага от Ергенът: Свалянето на бельото си е начин за флирт. Александра беше център на всички скандали

Благовеста Бонбонова от " Ергенът " показа какво мисли за някои от най-коментираните неща към нея в къщата. Едно от тях е моментът, в който си смъкна бельото и го даде на Виктор Стоянов. " Това си е метод за флирт. В действителния живот хората надали ще го одобряват толкоз съществено провокативно нещо. Но в тази ситуация тъй като го гледа цяла България, стана огромен скандал. Но това е магията на малкия екран. Това е шоу въпреки всичко и би трябвало да има забавни неща и провокации. А и бях на среща по-късно, тъй че и Виктор го е оценил. Въобще не съм го мислила това - хоп, щрак и айде ", сподели тя в предаването " Преди обед " по БТВ.

Бонбонова разкри и детайлности към връзките си с Александра, с която първо бяха приятелки, само че по-късно на моменти даже не си говореха. " Нашата история с Александра стартира с първия ден. Ние бяхме в една стая, доста се сдушихме и в действителност се сприятелихме. Усещах я като човек, на който мога да вярвам, на който мога да споделя, да й държа ръката и на доста моменти тя ми помагаше, поддържаше ме. Най-много ме поддържа сега с бельото, тя ме отбрани със зъби и нокти, за което й благодаря. Александра беше център на безусловно всички кавги в къщата. И това мен ме измори, тъй като на моменти се постановяваше да стоя на нейната страна, макар че не е права. Аз като другар трябваше да я пазя. Обаче осъзнах, че в тези моменти другите девойки се настройват против мен. Момичетата ми споделиха, че нямат нищо срещу, само че това, че стоя на страната на Александра ги отдалечава от мен. В един миг аз взех решение, че моето успокоение е доста по-важно от това да съм другар, тъй като аз не съм отишла там да се сприятелявам с някой, а да диря любовта. А и не сме приятелки от 100 години, с цел да каже някой, че съм изменник. Просто избрах себе си ", изясни Бонбонова.

" Имаше миг, в който тя ми се разсърди, че аз се развличам с останалите девойки. Това беше един тип ревнивост, която не ми понесе. Имаше моменти, в които и аз не понасях някои от девойките. Например Люси, която имаше някаква злост към мен открита, обаче взехме решение да си дадем втори късмет и до ден сегашен сме си приятелки. Александра на това празненство, в което се развличам, тя пристигна и ми сподели пред всички, че аз нямам качествата да бъда неин другар. Ами след тези думи няма по какъв начин да не преставам да желая да съм другар с нея. Извън камерите се изяснихме и се уточнихме ", разкри още тя.

Бонбонова изясни и в какви връзки са двете към днешна дата: " Всъщност, когато излъчиха първия епизод и епизодите с бельото, сме си комуникирали. Преди премиерата й писах персонално да я поканя, тъй като се събирахме всички девойки. Това е почитание. Но тя отхвърли и съгласно нея множеството от нас не са на нейната осцилация, и не сме на едно енергийно равнище. Това си е нейно решение и всички го почитаме ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg