Благотворителният концерт с музикални изпълнения, записани у дома, излъчиха снощи

...
Благотворителният концерт с музикални изпълнения, записани у дома, излъчиха снощи
Коментари Харесай

Елтън Джон водещ на благотворителен концерт от вкъщи

Благотворителният концерт с музикални осъществявания, записани вкъщи, излъчиха нощес „ Фокс Нюз ” и „ iHeartRadio Broadcasting Company ”. Събитието имаше за цел да събере средства за битка с разпространяването на новия ковид и да даде помощ на жертвите, а водещ беше сър Елтън Джон.

В концерта взеха присъединяване към две дузини музиканти, които извършиха шлагерите си от домашните си студия или просто седяха на дивана. Сред тях бяха артистите Били Айлиш, Марая Кери, Алиша Кийс, Били Джо Армстронг и Дейв Гролш, поп групата „ Бекстрийт бойс ” и други. Някои реализатори, като певицата и актриса Лейди Гага и актрисата Мелиса Маккарти се включиха вместо с ария с прочувствени думи на поддръжка към феновете, които се намират под доброволна карантина като метода да се спре разпространяването на болестта.

“Лекари, медицински сестри и учени, които работят на първа линия, ни потвърждават, че супергероите не носят пелерини ”, сподели Елтън Джон в приветствието си преди началото на концерта. “Всичко това ни въодушевява. Това допуска, че най-хубавото занапред следва, остава единствено да преодолеем неблагополучията ”, сподели той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР