Благотворителна кампания за кръводаряване във Варна ще донесе на включили

...
Благотворителна кампания за кръводаряване във Варна ще донесе на включили
Коментари Харесай

Даряваш кръв във Варна, гледаш националите по волейбол

Благотворителна акция за кръводаряване във Варна ще донесе на присъединили се в нея опция да гледат онлайн мач на националния тим на България по волейбол за мъже от най-важния конгрес за годината - олимпийската подготовка от 9 до 11 август в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта, осведомиха от БФВ.
 Приемаме олимпийска подготовка по волейбол
Българската федерация по волейбол и Кръвен център Варна провеждат ден на благотворително кръводаряване, а първите 40, присъединили се в акцията, ще получат билет за мач на волейболните национали.

Кампанията по кръводаряване ще започва на 3 август (събота) от 9 до 14 часа в Кръвен център Варна - бул. " Цар Освободител " 100 ( в двора на Окръжна болница). Благотворителната самодейност ще продължи и от понеделник (3 август) до петък (9 август), деня на първия мач на България от олимпийската подготовка. През седмицата работното време на Кръвния център е от 8 до 18 часа (с отмора за стерилизация от 13 до 13,30 часа).

От 9 до 11 август в Морската столица България има три борби за класиране на Олимпийските игри в Токио следващата година. Съперници на България за олимпийската подготовка са Египет, Пуерто Рико и Бразилия.

В първия си мач от конкуренцията " лъвовете " излизат против Египет на 9 август, а преди този момент в зала " Конгресна " играе дебютната си среща олимпийският първенец Бразилия - против Пуерто Рико. Във втория си мач на 10 август българските национали се срещат с Пуерто Рико.

Преди него бразилците играят с Египет. В последния дуел волейболистите на България се изправят против олимпийския първенец Бразилия на 11 август. Трите мача на България са от 20,30 часа, а първите дуели в петък, събота и неделя са от 17 часа.

Само спечелилият в квалификационния шампионат получава квота за Олимпийските игри в Токио 2020. Вторият в класирането ще има още една опция на континентална подготовка, която ще бъде при започване на идната година.

Билетите за квалификацията са в продажба на ticketportal.bg, а във Варна - на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния спектакъл.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР