Благотворителна инициатива в името на развитието на младите талантливи деца

...
Благотворителна инициатива в името на развитието на младите талантливи деца
Коментари Харесай

Благотворителна изложба Деца помагат на деца събира малки художници навръх 1 юни

Благотворителна самодейност в името на развиването на младите надарени деца на България започва на 30 май. Тя се организира под надслова " Деца оказват помощ на деца " и се провежда от най-голямото небанково ръководещо сдружение в България " Конкорд Асет Мениджмънт ".

От 30 май до 1 юни в това число от 15:00 до 19:00 часа дребни надарени художници от 5-ти и 6-ти клас на 145 ОУ " Симеон Радев ", под управлението на учителя по изобразително изкуство господин Данчо Йовчев, ще изложат свои картини във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), а приходите от всяка закупена картина ще отидат за образованието и професионалното образование на млади гении посредством Фондация " Шанс за децата и природата на България ".

Всеки възпитаник, който се включи в изложбата, ще получи специфичен документ за присъединяване по време на откриването на изложбата на 30 май от 15 часа. Всеки, който желае да прегледа изложбата, да подкрепи младите гении на България или да си купи картина, може да го направи свободно като посети ревюто.

Благотворителната самодейност се провежда във връзка Международния празник на детето. Тя е част от тактиката на небанковото ръководещо сдружение " Конкорд Асет Мениджмънт " да оказва помощ на родителите да се грижат за бъдещето на децата си, като икономисват и влагат постоянно в тяхното бъдещо развиване. Част от тази тактика е и продукта на компанията " ОтЛИЧЕН Финансов План ". В деня на детето ръководещото сдружение е провело и дарове за всички дребни гости на изложбата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР