Благотворителен спортен уикенд ще се проведе в Каблешково на 13

...
Благотворителен спортен уикенд ще се проведе в Каблешково на 13
Коментари Харесай

През май: Благотворителен спортен уикенд в Каблешково

Благотворителен състезателен уикенд ще се организира в Каблешково на 13 и 14 май. С организацията са се заели трима млади локални поданици - Ведислав Божанов,Димитър Димитров и Николай Кръстев, подкрепени от кметството в Каблешково.

Инициативата се организира за втора година, а в този момент, с изключение на обичайните шампионати по баскетбол и футбол, малчуганите от детска градина „ Радост “ в града ще покажат какво могат в съревнование „ Бързи, смели сръчни “. Момичетата от клуба по спортна акробатика „ Нефтохимик “ са подготвили спиращи дъха съчетания, които ще изиграят в обедната отмора на футболния шампионат.

„ Тази година имаме нов участник. Момчетата от XplosiveGym ще създадат съревнование по " Street Fitness " за всички искащи. Ще има клекове, кофички, набиране, щанги и още доста извършения, в които ще се види кой е най- устойчив “, сподели Ведислав Божанов. И посочи, че за всеки шампионат ще има обезпечено здравно лице и професионални съдии.

Кутията за дарения ще съпътства всяко от спортните събития. Средстватасъбрани през двата дни, са предопределени заремонт на детската площадка до дребното футболно игрище в Каблешково. Миналата година, със събраните пари бяха актуализирани спортните уреди в учебния двор на града.

„ Излезте с нас, спортувайте, дано да напълним игрищата и трибуните, да покажем какво можем дружно! “, приканват уредниците.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР