Благотворителен концерт `Направи добро за непознат` в памет на Виктория

...
Благотворителен концерт `Направи добро за непознат` в памет на Виктория
Коментари Харесай

Благотворителен концерт в памет на Виктория Маринова

Благотворителен концерт `Направи положително за непознат` в памет на Виктория Маринова ще се организира на 2 декември 2018, 18:30 часа в Зала „ Арена Монбат “ - Русе.

В памет на Вики на една сцена ще се съберат едни от най-големите звезди на българската музика: Георги Христов, Силвия и Теди Кацарови, Дичо, Хилда Казасян, Орлин Павлов, Крисия, Пресияна и Мирела Димитрови, DEEP ZONE Project, ПоПоКАТЕ5Л, Сунай Чалъков. 

Концертът се провежда от учредената, в интерес на трагично починалата млада журналистка, Фондация " Направи положително за чужд ". Основна цел на организацията е да продължи задачата на Виктория Маринова и да притегли повече хора да вършат положителни, безкористни каузи за непознати, които имат потребност от помощ.

Средствата от благотворителното събитие ще бъдат дарени за дела, за които Виктория е работила безрезервно, само че не съумява да довърши.

Организаторите на самодейността насочат посланието, че добрината е единственият правилен метод да се отговори на насилието и гнева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР