Благотворителен футболен турнир Заедно за Яни ще се проведе в

...
Благотворителен футболен турнир Заедно за Яни ще се проведе в
Коментари Харесай

С футболен турнир събират средства за лечението на Яница

Благотворителен футболен шампионат " Заедно за Яни " ще се организира в Стамболийски.
Турнирът има за цел да се съберат средства за дребната Яница Карачорова, която се нуждае от скъпоструваща интервенция, с цел да се пребори с онкологично заболяване.

Мачовете ще се играят на 12 и 13 юни (събота и неделя) на игрището в огромния парк в кв. „ Полатово “ – гр. Стамболийски. Отборите ще са от по пет индивида, като няма ограничавания за броя на тимовете. Те може да са от цялата страна. И през двата дни шампионатът ще стартира в 9.30 ч. сутринта. Графикът ще обявим в допълнение, откакто стане ясно какъв брой тима са се записали. Таксата за присъединяване на тим е 60 лв..

Телефонът за записване е: 0876 126668. Това е телефон на Мариян Бояджиев, който е уредник на шампионата с поддръжката на кмета на Община Стамболийски Георги Мараджиев, Скф „ Тракия Стамболийски “ и почитатели на ПФК „ Левски “.

В момента Яни е дружно с майка си в столичната болница УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “. За интервенцията на детето са нужни 200 000 лв., сума, която е непостижима за фамилията. С общи старания и начинания обаче може да се съберат парите. В магазините в града са поставени кутии за набира на средства. Футболният шампионат е друга такава самодейност!

ПОМАГАЙТЕ!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР