Благотворителен футболен турнир в подкрепа на 6-годишната Яница Карачорова, която

...
Благотворителен футболен турнир в подкрепа на 6-годишната Яница Карачорова, която
Коментари Харесай

Футболен турнир в Пловдив събира пари за лечението на Яница

Благотворителен футболен шампионат в поддръжка на 6-годишната Яница Карачорова, която се бори с онкологично заболяване, ще се организира тази неделя - 20 юни, в зала „ Атрим Арена “ в Пловдив.

Турнирът е еднодневен и ще продължи от 9.00 до 17.00 ч. Може да се записват тимове от цялата страна, като отборите ще са от 5 +1 футболисти. Таксите за учатие ще бъдат дарени за лекуването на Яница Карачорова. Таксата за присъединяване на тим е 60 лв., а телефонът за записване е: 0879 842739 – Петър Спасов. Крайният период за записване е петък 12:00, след което ще се тегли чоп и тимовете ще получат известие.

Целта на спортната самодейност е да се съберат средства за интервенция на момиченцето, за която са нужни 200 000 лв.. В поддръжка на Яни се организират разнообразни акции в цялата страна, като предишния уикенд футболен шампионат във същия формат се състоя в Стамболийски.

Организатори на мачовете в Пловдив са Градска футболна лига, Пепи Ангеловски (Перо Цвет), Мариян Бояджиев и Петър Спасов от Стамболийски. Собствениците на зала „ Атрим Арена “, която е най-голямата закрита зала за футбол в страната, я отдават безплатно в поддръжка на идеята.

Всички събрани средства от участниците в мачовете и от публиката ще бъдат преведени по сметката на момиченцето:

Банка ОББ гр.Русе

BG86UBBS80021018888650

Яница Петрова Карачорова

В момента Яни е в столичната болница УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “, където й се ползва лъчетерапия. Ще бъде оперирана в болница в Кьолн, откъдето са насрочили датата 12 юли. До тогава с общи старания е изцяло допустимо сумата да бъде събрана. Само от шампионата в Стамболийски бяха събрани 6 000 лв., които към този момент са в сметката на детето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР