Благотворителен базар с подаръци за малки и големи организират в

...
Благотворителен базар с подаръци за малки и големи организират в
Коментари Харесай

Благотворителен базар на Капачки За Бъдеще в Сливен

Благотворителен базар с дарове за дребни и огромни провеждат в Сливен от " Капачки За Бъдеще ". Проявата е по отношение на един от най-светлите празници - Рождество Христово.

" Всички, които желаят да изненадат околните си с истински тематични дарове са добре пристигнали на благотворителния базар на 10, 11 и 17 декември от 9- 13ч. до металното сърце за капачки в Сливен, кв. Младост, бул. " С. Стамболов " 1, ", съобщиобщинският координатор на акцията - Божидар Йорданов.

„ Нашето голямо предпочитание е да си напомним главните цели на " Капачки За Бъдеще ", до момента в който се забавляваме и играем с най- дребните. Ще ви разкажем какъв път изминават най-често срещаните боклуци като пластмасови капачки, шишета и алуминиеви кенчета, с цел да се трансфорат в кувьози, Детски неонатални коли за спешна помощ и различен тип здравно съоръжение “,сподели още координаторът.

„ Искам да сравня акцията на " Капачки За Бъдеще " с едно от многото чудеса, които се случват по Коледа, ЧУДО родило се от общите старания на голям брой хора с огромни сърца, които желаем да запазим природата чиста за бъдещите здрави и щастливи генерации! “, добави Йорданов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР