Блaгоприятен ден за всички ни! Днес натъпва дългоочакваното излизане от ...

Блaгоприятен ден за всички ни! Днес натъпва дългоочакваното излизане от

Магичен ден! Меркурий и Юпитер стават директни: ето какво да очаква всяка зодия

Блaгоприятен ден за всички ни! Днес натъпва дълго чаканото излизане от финалния за 2021 г: това ще се случи тъкмо в 17:17. Бележи се начало на доста положителен срок, защото също стана пряк (01:36ч) .

През октомври няколко планети излизат от назадничавост едновременно и животът стартира да усилва скоростта си. Плутон мина в непосредствено движение на 6 октомври, Сатурн-на 11 октомври. Подкрепата на тези планети и Меркурий и Юпитер ще се отрази по потребен метод върху човечеството.

Директното движение на Юпитер ще усъвършенства уменията ви за другарство , което ще улесни намирането на верните хора, изграждането на кариера, сключването на преференциални покупко-продажби, наемането на положителни чиновници или започването на мечтаната работа. Ще имате опция да преоткриете себе си.

Юпитер също хвърля свелина върху финансите: неговото въздействие ще ви помогне да у правлявате средствата си рационално, да предотвратите разхищенията и да насочите парите си към потребни планове.

Имайте поради, че енергията на Меркурий е доста мощна, въпреки всичко тази планета е една от най-съществените в хороскопа . Последният срок на назадничавост е към своя край, което значи, че ни чака приятна смяна, изключително от страна на връзката и взаимоотношенията.

За да разберете по какъв начин всичко това ще се отрази на вашата зодия, продължете в галерията:
 Меркурий и Юпитер стават директни: по какъв начин ще повлияе това на зодиака  Меркурий и Юпитер стават директни: по какъв начин ще повлияе това на зодиака  Меркурий и Юпитер стават директни: по какъв начин ще повлияе това на зодиака  Меркурий и Юпитер стават директни: по какъв начин ще повлияе това на зодиака

Източник: edna.bg