Blagoevgrad24.bg Всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима

...
Blagoevgrad24.bg
Всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима
Коментари Харесай

Взимат ни книжката, ако сме в истерия, депресия или дълбока психологическа драма

Blagoevgrad24.bg Всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима книжката, в случай че реши, че сме в нервност, меланхолия или дълбока психическа драма. Това е записано в член 179 на пуснатия за публично разискване Закон за придвижването по пътищата, написа " Телеграф ". Свидетелството ще се лишава краткотрайно, до момента в който лидерът не удостовери, че дава отговор на психическите условия да стои зад кормилото.

На уеб страниците на Министерство на вътрешните работи и транспортното министерство бяха пуснати три нови закона, които засягат водачите. В ЗДвП е планувано още, че който направи 3 груби нарушавания в границите на 2 години, ще остава без брошура. За да я възвърне ще би трябвало да се явява още веднъж на изпит, който обаче ще е проведен от Министерство на вътрешните работи. В текстовете не е планувано кое звено и по какъв метод ще води изпитите, като това щяло да се реши с обособена наредба на вътрешния министър. Освен това всички тези лица ще бъдат вкарвани в специфичен указател на джигита. Наказанието към тези водачи ще бъде още по-круто, защото те ще имат право да се явят на изпит за нова брошура две години откакто им е била отнета остарялата. Всеки, който си разреши да паркира на спирка, към този момент ще бъде глобяван със 100 лв., а в случай че си разреши да остави возилото в парк, ще заплаща 200 лева В закона са избрани 7 тежки нарушавания - каране в насрещното, шофиране пийнал, дрогиран, профучаване на алено и така нататък Двойно се завишават наказванията за хвърляне на отпадъци през колата.

Всяка морга ще отнася по 5 бона, в случай че не се е записала, а бълва елементи 2-ра ръка. Целта е да се спре пласирането на части от крадени коли. С до 4000 ще олеква притежател на сходна борса, в случай че не допусне вътре проверяващите. Автомонтьорите без лиценз също попадат под ударите на закона.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР