Blagoevgrad24.bg Вчера, около 22.35 ч. във Второ Районно управление – Бургас,

...
Blagoevgrad24.bg
Вчера, около 22.35 ч. във Второ Районно управление – Бургас,
Коментари Харесай

Намериха млад мъж с огнестрелна рана в главата в подземен гараж в Бургас

Blagoevgrad24.bg Вчера, към 22.35 ч. във Второ Районно ръководство – Бургас, е получено известие за случай в региона на подземния гараж на бл. 161 в ж.к. " Славейков ", при който в безпомощно положение с огнестрелна рана в региона на главата е открит млад мъж.

Своевременно пристигналите на място полицейски чиновници са посрещнати от 30-годишна бургазлийка, която декларирала, че това е приятелят й – А.С., 30-годишен от Силистра, с който малко по-рано в компанията на свои познати чествали рожден ден.  Около 21.30 ч. младият мъж декларирал, че излиза за малко на открито. След като се забавил приятелите му почнали да го търсят, като го разкрили в безпомощно положение в подземния паркинг на кооперацията.

При осъществения оглед на местопроизшествието е открит и конфискуван военен револвер с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи, тиня. 22. В жилището на А.С., ситуирано в бл. 161 в к-с " Славейков " е открита записка. Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана постройката и подземния паркинг. Първоначално събраните обстоятелства демонстрират, че най-вероятно се касае за самопрострелване, само че са назначени голям брой експертизи за определяне на елементи по случая.

Пострадалият 30-годишен мъж е откаран в " Шокова зала " на УМБАЛ – Бургас, а оттова е настанен за лекуване в поделение " Реанимация " с огнестрелна рана в региона на слепоочието, с заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР