Blagoevgrad24.bg Мургавият извратеняк Иван използвал умела манипулация, за да накара девойче

...
Blagoevgrad24.bg
Мургавият извратеняк Иван използвал умела манипулация, за да накара девойче
Коментари Харесай

Извратенякът Иван карал малкото момиче да му праща смущаващи голи снимки! Остава за постоянно в ареста

Blagoevgrad24.bg Мургавият извратеняк Иван употребявал умела операция, с цел да накара девойче от Бургас, ненавършило 14 години да извършва гнусните му капризи. Това дявол ясно по време на днешното съвещание, на което бе гледана мярката му за неотклонение, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Както съобщихме по-рано, педофилът имал за цел да прави порно продукция с присъединяване на детето. Двамата се срещнали в интернет уебсайт, след което връзката им се трансферирала във вайбър. През цялото време Иван карал детето да му праща смущаващи голи фотоси на половите си органи. Всичко продължава в границите на 5 месеца – от януари до май тази година, като мургавият субект имал за цел осъществяване на блудствени дейности, съвкупление, полово съприкосновение, за основаване на нецензурен материал или за присъединяване в порнографско зрелище.

Престъплението е открит с помощта на отличните дейности на чиновниците от Група " Компютърни закононарушения “ към  Икономическа полиция при ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР