Blagoevgrad24.bg Даниел Стоянов, който прегази шест момиченца дрогиран и пиян в

...
Blagoevgrad24.bg
Даниел Стоянов, който прегази шест момиченца дрогиран и пиян в
Коментари Харесай

Съдът пусна на свобода Даниел, прегазил 6 момичета в Китен

Blagoevgrad24.bg Даниел Стоянов, който прегази шест момиченца дрогиран и пийнал в Китен, бе пуснат пуснат на независимост. Преди минути Бургаският областен съд промени мярката му за неотклонение в " подписка, поради процесуални пропуски, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Първоначално на 32-годишният софиянец бе с наложена мярка за неотклонение " подписка ", след което -  " арест ". Според арбитър Яни Гайдурлиев няма съответна причина да бъде арестуван в ареста, по тази причина  съдията почете жалбата на Стоянов и го пусна на независимост.

В правосъдната зала отбраната на Стоянов бе безапелационна, че 31-годишният мъж е избил едвам две бири денем, а дрогата, която е открита в организма му, е използвана преди доста време. Според юристите му мъжът не е бил под въздействието на опиатите и изиска по-лека мярка за неотклонение. 

Държавното обвиняване изиска Даниел да остане в ареста. Според прокурор Ангел Ангелов има огромна заплаха младият мъж да се укрие или извърши друго закононарушение, защото работил като пътувал постоянно по работа в чужбина.

" Имам две дребни момченца и желая да се грижа за тях ", сподели пред съда Стоянов. Той добави, че сходен случай може да се случи на всеки.  

Припомняме, че на 8 август към 20:00 часа   в Китен, до почивна база " Морско утро ", в изискванията на десен завой, заради придвижване с несъобразена скорост Даниел губи надзор над автомобила и катастрофира. БМВ-то излиза вляво от пътното платно и блъска шест девойки, след което се прекатурва по таван. С него са се придвижвали и още двама софиянци.

Даниел е с деветгодишен шофьорски стаж. Той е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел позитивна проба - 0,92 промила. Тестван е и за приложимост на наркотични или упойващи субстанции, като апаратът отчел позитивна проба за приложимост на амфетамин.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР