Blagoevgrad24.bg > Снимка:АрхивПо думите му, в момента наблюдаваме, че заболеваемостта от

...
Blagoevgrad24.bg
> Снимка:АрхивПо думите му, в момента наблюдаваме, че заболеваемостта от
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов: Няма да има нов пик на болни заради струпването на много хора на изборите

 Blagoevgrad24.bg > Снимка:Архив
По думите му, сега следим, че заболеваемостта от ковид не се покачва, дори леко понижава. Ситуацията е малко по-оптимистична, добави той.

По време на изборния развой всички епидемиoлогични ограничения бяха взети. Ако се спаза 1,5 метра отдалеченост, естествено, че няма да има повишение на заболяваемостта, сподели още Брънзалов.

" На хората им е обезпечено всичко належащо, с цел да съблюдават ограниченията. Те, в случай че не ги съблюдават, това зависи от тях. Голяма част от тях са имунизирани. Много труд се постави, с цел да бъдат предоставени всички благоприятни условия за дезинфектанти, коридори и така нататък Но това, което зависи от индивида, ние не можем да го наложим. Нека да не преекспонираме казуса. Убеден съм, че няма да има пик с помощта на това, че в зала " Армеец " или в панаирната палата в Пловдив са се струпали толкоз доста хора. Те не са отговорни за това има метод за решение на този проблем. В никакъв случай не мисля, че това ще докара до нов пик на заболеваемостта ", съобщи доктор Брънзалов.

Според него би трябвало да се смени по принцип изборния развой, с цел да няма такива опашки и толкоз постепенно да се предават документите.

Той поддържа електронния вид за гласоподаване, тъй като е прецизен, справедлив, и няма да се стига до обстановки като тази.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР