Благоевград. Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова награди

...
Благоевград. Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова награди
Коментари Харесай

Благоевград: Заместник-кметът Христина Шопова награди участници в турнира за фитнес и културизъм „Скаптопара“

Благоевград. Заместник-кметът по просвета и филантропични действия Христина Шопова награди участници в първото издание на шампионат за фитнес и културизъм в Благоевград. Тя приветства спортистите от името на кмета доктор Атанас Камбитов в препълнената зала „ Яворов “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
„ Днес сме дружно, с цел да сложим основите на шампионата, който носи античното име „ Скаптопара “. Община Благоевград постоянно е поддържала и работила за развиването на спорта. Изключително сме горди, че нашето спортно семейство продължава да пораства. Сигурна съм, че тази самодейност ще стане обичайната ", сподели заместник-кметът Христина Шопова. Тя поздрави и уредниците за положителната стратегия, като даде обещание, че идващото издание на самодейността ще бъде в зала „ Скаптопара “.
Това е първото съревнование по фитнес и културизъм в Благоевград, което се организира след 26 години спиране. Участие в него взеха над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе, София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Те се показаха в няколко категории.
Турнир „ Скаптопара “ се провежда от Семеен кодекс „ Тренербг- Благоевград “, Българска бодибилдинг и фитнес федерация, с поддръжката на Община Благоевград.
Събитието е включено в Спортния календар на Община Благоевград и е част от добре водената политика на кмета доктор Атанас Камбитов за развиването на разнообразни спортни дисциплини и условия в града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР