Благоевград. Заключителна пресконференция по проект Инвестиции в подобряване качеството на

...
Благоевград. Заключителна пресконференция по проект Инвестиции в подобряване качеството на
Коментари Харесай

Благоевград: Ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в Благоевградска професионална гимназия“

Благоевград. Заключителна конференция по план „ Инвестиции в възстановяване качеството на просветителната среда в Благоевградска професионална гимназия “ ще се организира в Благоевград на 25 септември от 10.30 часа в зала 101 на общинска администрация. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Регистрацията на участниците ще стартира в 10.15 часа. По време на срещата ще бъдат показани постигнатите резултати по плана.
Проектът се финансира от Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014 – 2020, предпочитана ос 3 „ Регионална просветителна инфраструктура ” и е в границите на процедура BG16RFOP001-3.002 “Подкрепа за професионалните учебни заведения в Република България ”. Общата стойност на плана е в размер на 1 399 509.62 лева, които се дават като безплатна финансова помощ от Европейски Съюз и националния бюджет на Република България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР