Благоевград. В двата дни на фестивала Francofolies.Благоевград“ входът на парк

...
Благоевград. В двата дни на фестивала Francofolies.Благоевград“ входът на парк
Коментари Харесай

Благоевград: Достъпът на непълнолетни лица по време на фестивала „Francofolies“ ще бъде възможен след попълване на декларация

Благоевград. В двата дни на фестивала „ Francofolies.Благоевград “ входът на парк „ Македония “ ще бъде отворен за гости часове преди самите концерти. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . На 21 юни, когато фестивалната вечер започва в 20.30 часа, жителите и гостите на града ще могат да заемат своите места след 19.00 часа. На 22 юни входът ще бъде отворен от 18.30 часа, а началото на музикалната вечер е 20.00 часа.
Община Благоевград припомня, че лица под 18-годишна възраст без придружители няма да бъдат пускани на територията на парка, без попълнени заявления от родител/настойник. Бланка може да бъде изтеглена тук, както да бъдат взети от входа на парк „ Македония “. Същите могат да бъдат получени и в „ Културно-туристически информативен център “, ситуиран на пл. „ Г. Измитлиев “ 1 (при зала „ 22 септември “), където жителите могат да получат и информация за всички събития към фестивала. Община Благоевград моли декларациите да се попълнят авансово за облекчение както на посетителите, по този начин и за проверяващите. Ще бъде стеснен и достъпът за домашни любимци.
На територията на парк „ Македония “ в границите на фестивала няма да бъдат допускани за внасяне питиета в стъклен амбалаж, питиета в пластмасови бутилки – разфасовки от 1.5 и 1 литър. Напитки от 0.5 литра ще бъдат отваряни на входа. Няма да бъдат допускани и пакетирани храни. Забранява се и внасянето на огнестрелни оръжия, пиратки, ножове, островърхи предмети и запалими материали. Предприетите ограничения са за сигурност на гостите, по условие на способените органи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР