Благоевград. Туристически културно-информационен център (ТКИЦ)-Благоевград представи своята дейност по време

...
Благоевград. Туристически културно-информационен център (ТКИЦ)-Благоевград представи своята дейност по време
Коментари Харесай

Благоевград: Туристически културно-информационен център-Благоевград взе участие в национална среща

Благоевград. Туристически културно-информационен център (ТКИЦ)-Благоевград показа своята активност по време на националната среща на Туристическите осведомителни центрове (ТИЦ) в България. Събитието се организира във Велико Търново и бе част от програмата на Международното ревю „ Културен туризъм “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . По време на националната среща, ТКИЦ-Благоевград показа тематиката „ Как един информативен център стана привлекателно място за просвета, изкуство и юношески начинания “. Бяха прегледани още и потребни практики в областта на културно- туристическите действия.
На форума бяха разисквани проектите за развиване на ТИЦ в България, както и тяхното узаконяване, потребни практики за обслужване на туристи, насърчаване на маркетинг тактики и опит от експерти от сектора в страната.
На срещата участваха посланикът на Бразилия – Нейно Превъзходителство Ана Мария Сампайо Фернандес, заместник-министърът на туризма Любен Кънчев, кметът на Велико Търново и ръководител на Сдружението на общините (НСОРБ) Даниел Панов, Борислав Йорданов – шеф на Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “. Част от форума бяха още представители на над 40 осведомителни центрове, кметове, заместник-кметове, специалисти и експерти от общини.
Туристическият културно-информационен център в Благоевград е основан през 2014 година. Основната му цел е да осведоми жителите на регионалния център, туристите за културните събития и да развива туризма, посредством реклама на туристическите дестинации.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР