Благоевград. Среща на тема Социалната политика на Общината през изминалите

...
Благоевград. Среща на тема Социалната политика на Общината през изминалите
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Ирена Соколова, председател на НИС на Жени ГЕРБ: Благоевград е емблема за добро управление, благодарение на д-р Камбитов

Благоевград. Среща на тематика „ Социалната политика на Общината през миналите осем години и целите за в бъдеще “ се организира в Благоевград.Това оповестиха от предизборния щаб на доктор Атанас Камбитов .
В нея взеха присъединяване доктор Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат, Ирена Соколова ръководител на НИС дами ГЕРБ, регионалният координатор на Жени ГЕРБ – Благоевград Адриана Мелниклийска, членове и симпатизанти на партията.
По време на форума, доктор Атанас Камбитов подчертава върху развиването на обществената политика, директно касаеща всеки един човек.
„ Инвестицията в децата е най-ценният капитал. Ще подтикваме раждаемостта посредством финансови и обществени привилегии, при доста ясни условия. Ще продължим и финансирането на инвитро процедури “, сподели доктор Атанас Камбитов. Той акцентира, че за последните 4 години Община Благоевград е отпуснала 840 хиляди лв. на двойки с репродуктивни проблеми, без значение от възрастта и броя на опитите.
Ирена Соколова, ръководител на НИС на Жени ГЕРБ благодари на доктор Камбитов за постигнатите резултати в Благоевград.
„ За мен е наслаждение да бъда на територията на общината, която е емблема за положително ръководство. Общината с най-вече санирани блокове. Тази, която завоюва наградата за най-социална община, само че и тази, която сподели умения да се оправи с компликации по доста грациозен метод. Виждам грижата за пространствата. Красотата възпитава добрина.
Не са малко кметовете в България, които могат да се похвалят с това, което са създали. Не са доста тези, които могат да кажат, че ръководят сполучливо мандати наред, с ясната вероятност още веднъж да завоюват мандат. Атанас Камбитов е от тези кметове “, сподели Ирена Соколова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР