Благоевград. Община Благоевград се включва в третото издание на благотворителната

...
Благоевград. Община Благоевград се включва в третото издание на благотворителната
Коментари Харесай

Благоевград: Общината се включва в благотворителната Национална кампания „Великден за всеки“ - „Дари празник на баба и дядо“

Благоевград. Община Благоевград се включва в третото издание на благотворителната самодейност „ Великден за всеки “ - „ Дари празник на баба и дядо “, която се организира под патронажа на омбудсмана на Република България, Мая Манолова. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Каузата е ориентирана към хора, които имат потребност от помощ, с цел да посрещнат почтено огромния християнски празник - Великден. Даренията се събират за трапезата на най- бедните, които нормално са възрастни хора. Освен парични средства се набират и хранителни артикули, които ще бъдат раздадени от доброволци в седмицата преди Великден. Събраната сума ще бъде обърната във ваучери за храна, всеки от които ще бъде на стойност от 20 лв.. С тях притежателите им ще могат да пазарят в едни от най-големите вериги магазини за хранителни артикули. Ваучерите ще бъдат раздадени по авансово конкретизирани поименни описи, предоставени от Национален осигурителен институт. С тях ще бъдат подкрепени тези пенсионери, които няма да получат надбавка към пенсиите си.
Всеки, който желае да подари средства за един по-добър празник, може да го направи с SMS на 1255- на стойност 1 лев, освободен от Данък добавена стойност или на банкова сметка:
IBAN: BG53UNCR70001522802795
Банков код: UNCRBGSF
Дарения може да бъдат направени и онлайн, от България и чужбина, на уеб страницата на БЧК www.redcross.bg
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР