Благоевград. Община Благоевград Пиринско“ и Екопак България“ се обединяват в

...
Благоевград. Община Благоевград Пиринско“ и Екопак България“ се обединяват в
Коментари Харесай

Благоевград: Инициативата „Заедно за природата“ ще се проведе на площад „Македония“ на 13 октомври

Благоевград. Община Благоевград „ Пиринско “ и „ Екопак България “ се сплотяват в огромна акция за поощряване на разделното събиране на опаковки от бира и преработването им. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . На 13 октомври от 11.00 часа на площад „ Македония “ всеки искащ може да върне празни стъклени, пластмасови бутилки от бира и кенове (независимо от марката) за преработване и против най-малко 10 ще получи еднократно 3 бутилки „ Пиринско питие “.
Инициативата е под наслов „ Заедно за природата “ и се организира за втора поредна година в Благоевград. Тя е част от дълготрайна акция на „ Пиринско “ за поощряване на персоналния образец във връзка с околната среда и към изгодите от бирените опаковки за многократна приложимост.
Всички гости ще имат опция да научат изгодите от преработването посредством интерактивни игри, филми и просветителни стратегии в особено построена шатра на " Екопак България ".
Кампанията е израз на политиката на „ Пиринско “, като част от " Карлсберг България ", за стабилно развиване и корпоративна обществена отговорност. Тя включва серия от събития в определени градове в страната – София, Благоевград и Шумен, насърчаващи разделното събиране на празни бирени опаковки. По време на акцията през 2017 година над 4000 жители и посетители на София, Шумен и Благоевград предадоха за преработване близо 30 000 бирени опаковки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР