Благоевград. Община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие

...
Благоевград. Община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие
Коментари Харесай

Благоевград: Общината и Центърът за личностно и творческо развитие на деца отбелязаха Деня на самодееца и Баба Марта с връчване на награди и изненади

Благоевград. Община Благоевград и Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград означиха Ден на самодееца и Баба Марта с забавна стратегия, оповестиха от пресцентъра на общината. Тя стартира с връчване на почетни грамоти от шефа на Центъра Цветанка Гаврилова. Отличие получиха всички преподаватели към ЦЛТРДБ по случай Деня на самодееца.
Възпитаници на Центъра бяха подготвили музикално-танцова стратегия привет. Отправено бе и предизвикателство със промяна на ролите- балерините се трансфораха в тамбуристи, танцьорите станаха манекени. Възпитаниците от школата по британски смениха ролята си и станаха китаристи, а математиците- танцьори. От школата по тамбура, децата минаха в школата по балет, а от школата по конструиране започнаха да свирят на пиано.
С доста смях и въодушевление децата минаха към идната готова игра, а точно детско шоу „ Мартенички “. Инициативата бе обвързвана с най-бързо разработване на мартеничка. Само с предоставените заготовки, тимовете направиха забавни и красиви мартеници. На надпреварата имаше и ментори, което трансформира детското шоу в същински конкурс. Награди получиха всички участници.
С направените мартеници, преподаватели и ученици от ЦЛТРДБ украсиха дръвчето пред постройката на Младежки дом и си пожелаха здраве и сполучлива година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР