Благоевград. Младият благоевградски талант Лъчезар Кацарски бе награден в 49-тото

...
Благоевград. Младият благоевградски талант Лъчезар Кацарски бе награден в 49-тото
Коментари Харесай

Благоевград: Младият талант Лъчезар Кацарски получи награда за дебют от 49-тото издание на конкурса за нова рок и поп песен „Пролет 2018“

Благоевград. Младият благоевградски гений Лъчезар Кацарски бе награден в 49-тото издание на състезанието за нова рок и поп ария „ Пролет 2018 “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Наградата за дебют бе отредена за младия гений и неговата блус тайфа „ The Cool Cats “. Даровитият музикант, който с изключение на магически глас е мултиинструменталист, подари на публиката парчето „ Mr Blues “.
Конкурсът „ Пролет “ е основан през 1970 г в Българското национално радио за да се подтиква издаването на нови български поп и рок песни. Идеята е, след предварителна селекция, утвърдените песни да се запишат и продуцират от БНР, а след лъчение премиите се дефинират от професионално жури и слушателски писма.
В продължение на десетилетия състезанието основава и разпространява творчеството на композитори, поети, текстописци, аранжори, реализатори и групи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР