Благоевград. Дебютната стихосбирка Мечтите на един глупак“ на Радослав Александров

...
Благоевград. Дебютната стихосбирка Мечтите на един глупак“ на Радослав Александров
Коментари Харесай

Благоевград: Стихосбирката „Мечтите на един глупак“ ще бъде официално представена в града на 13 април

Благоевград. Дебютната стихосбирка „ Мечтите на един простак “ на Радослав Александров ще бъде показана от самия създател. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Официалното представяне ще стартира в 18:30 часа на 13 април (петък) в Градска художествена галерия- Благоевград.
„ Мечтите на един простак ” описват за това по какъв начин да потърсиш себе си отразен в фантазиите на младостта, да се познаеш в копнежа по любовта, да израстваш измежду несигурните очаквания и недостижимите фантазии, да опознаваш света, удивен и отчаян по едно и също време, да имаш силата да се самосъздаваш.
Авторът дава обещание една красива пролетна вечер, изпълнена с лирика, фантазии и диалози за дребните неща в живота. Всеки посетител ще има опция да беседва с поета, както и да получи издание от дебютната стихосбирка на Радослав Александров с подпис.
Радослав Александров е роден през 1999г. в Благоевград. Възпитаник на Природо-математическата гимназия „ Акад. С. Корольов “ в Благоевград. " Аз не съм стихотворец, просто срещнах лирика, която не беше написана. ", споделя младият публицист.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР