Благодаря най-сърдечно на партийните организации, които са ме предложили за

...
Благодаря най-сърдечно на партийните организации, които са ме предложили за
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев подкрепя Корнелия Нинова за председател на БСП

 " Благодаря най-сърдечно на партийните организации, които са ме предложили за ръководител на Българска социалистическа партия. Приемам това като оценка и поддръжка за напъните, които поставяме с сътрудниците от парламентарната ни група в Народното събрание за отбрана на нашите различни оферти в региона на финансовата и бюджетна политика. Днес България се намира в задълбочаваща се социално-икономическа, демографска и политическа рецесия. Изправени сме пред големи провокации пред идващите месеци и години.

Предстоят неизбежни предварителни избори, защото ръководещата коалиция е изгубила доверие и поддръжка у нас и измежду нашите европейски сътрудници. ГЕРБ и техните спътници не можаха да разработят, нямат и явно не могат да показват пред обществото ясна антикризисна стратегия. Затова смятам, че ще бъда най-полезен с присъединяване ми в общите експертни старания за създаването на съответни принадлежности и механизми на нашата " Визия за България ".

В идните вътрешнопартийни избори за ръководител на Българска социалистическа партия ще изберем водач, който освен би трябвало да отговори на високите критерии на нашата съвсем 130-годишна партия, само че и да активизира капацитета на Българска социалистическа партия за решаването на общодържавни проблеми в бъдещия парламент. Убеден съм, че Корнелия Нинова има нужния професионализъм, опит и мотивация за доказването на Българска социалистическа партия като партия, която ще способства за превръщането на България в заслужен член на нашето европейско семейство ", счита проф. Румен Гечев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР