„Благодарим на българските граждани и на прокуратурата, че защитиха основното

...
„Благодарим на българските граждани и на прокуратурата, че защитиха основното
Коментари Харесай

Посолството на САЩ благодари на прокуратурата за осъждането на езика на омразата сред депутатите


„ Благодарим на българските жители и на прокуратурата, че опазиха главното човешко достолепие и показаха това, което е неправилно “. Това написа посолството на Съединени американски щати в София в позиция, оповестена на страницата на легацията във „ Facebook “.

Повод за известието е позиция на прокуратурата от петък, в която се осъжда потреблението на език на омразата от депутати по време на изявления от парламентарната естрада.

Държавното обвиняване прикани „ политическите лица с имунитет да не нарушават съществени европейски правила и да не насочат обидни квалификации, основаващи се на дискриминационни детайли “.



От американското посолство показват, че „ постоянно е по-добре да пренебрегваме отвратителната и изпълнена с ненавист изразителност и да се съсредоточим върху по-благородни старания за доближаване на хората. Понякога обаче ние, като общество, би трябвало да изразим мнението си намерено. Както е споделил философът Жан Жак Русо: „ Обидите са причини, употребявани от тези, които бъркат “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР