Категории: 46 Източници: 56

„Благодарим на българските граждани и на прокуратурата, че защитиха основното ...

„Благодарим на българските граждани и на прокуратурата, че защитиха основното

Посолството на САЩ благодари на прокуратурата за осъждането на езика на омразата сред депутатите


„ Благодарим на българските жители и на прокуратурата, че опазиха главното човешко достолепие и показаха това, което е неправилно “. Това написа посолството на Съединени американски щати в София в позиция, оповестена на страницата на легацията във „ Facebook “.

Повод за известието е позиция на прокуратурата от петък, в която се осъжда потреблението на език на омразата от депутати по време на изявления от парламентарната естрада.

Държавното обвиняване прикани „ политическите лица с имунитет да не нарушават съществени европейски правила и да не насочат обидни квалификации, основаващи се на дискриминационни детайли “.От американското посолство показват, че „ постоянно е по-добре да пренебрегваме отвратителната и изпълнена с ненавист изразителност и да се съсредоточим върху по-благородни старания за доближаване на хората. Понякога обаче ние, като общество, би трябвало да изразим мнението си намерено. Както е споделил философът Жан Жак Русо: „ Обидите са причини, употребявани от тези, които бъркат “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!

Източник: btvnovinite.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg