Благодарение на усилията си правителството осигури допълнителни средства за реализирането

...
Благодарение на усилията си правителството осигури допълнителни средства за реализирането
Коментари Харесай

Цветанов: Имаме нужда България да продължава да е стабилна

Благодарение на напъните си държавното управление обезпечи спомагателни средства за реализирането на планове в редица от българските общини, една от които е Струмяни. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател партията Цветан Цветанов по време на среща със симпатизанти на партията в Струмяни, оповестиха от партийната централа.

"Надяваме се, че това ще покаже на жителите на Струмяни, че ние не разделяме общините на наши и ваши. За нас е значимо да се подкрепят всички планове, които са в интерес на жителите ", съобщи Цветан Цветанов. Той добави, че Община Струмяни има ѝ опцията да осъществя планове, които могат да бъдат финансирани по европейските фондове и Програмата за трансгранично съдействие.

В Струмяни Цветан Цветанов разиска с членове и симпатизанти на партията и настоящи тематики от политическия живот в страната и идните избори за Европейският парламент и локалната власт. Според него изборите през май ще се проведат във време, което единствено по себе си ще бъде предизвикателство, защото ще има три почивни дни. „ Трябва да реализираме висок резултат на европейските избори, които ще са генерална подготовка за локалните избори, които са също доста значими, защото успеха и на тях ще ни подсигурява сполучливо дотъкмяване на управническия мандат. Това е значимо, тъй като имаме потребност България да продължава да е постоянна ", добави Цветанов.

„ Смятам, че в Българска социалистическа партия занапред ще има процеси, които ще доведат до напрежение, само че за нас най-важното е структурите ни да са мощни ", акцентира още Цветан Цветанов. Той означи, че в политиката най-важното нещо е да се подсигуряват действителните резултати за хората. В рамките на срещата бяха сложени доста въпроси от страна на членовете и симпатизантите на партията, които най-много бяха свързани с покачването на цената на водата в Струмяни. Цветанов съобщи, че е наясно с това, че казусът е сериозен, както за общината, по този начин и за Разлог. Той съобщи, че един от главните проблеми в тази връзка е неналичието на консолидация на Асоциацията по ВиК поради отхвърли на Община Кресна да се включи в нея.

Заедно с Цветан Цветанов в Струмяни са националният представител и регионален координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева, както и депутатите Стефан Апостолов, Александър Мацурев, доктор Емил Тончев и регионалният шеф на Благоевград, който е и общински ръководител на ГЕРБ-Благоевград, Бисер Михайлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР