Благодарение на участието си в Game of Thrones Джейсън Момоа

...
Благодарение на участието си в Game of Thrones Джейсън Момоа
Коментари Харесай

Джейсън Момоа става вампир

Благодарение на присъединяване си в Game of Thrones Джейсън Момоа и Питър Динклидж се трансфораха в това, което са през днешния ден - международно известни артисти и известни звезди.

И двамата обаче не лежат на старите лаври и работят старателно. От Deadline разбираме, че следващият план, с който са се захванали, ще ги събере и дружно на екран.

Момоа и Динклидж ще влязат в основните функции в Good Bad & Undead . Джейсън Момоа ще изиграе върколак, който е положил клетва в никакъв случай повече да не убива хора, а Питър Динклидж ще бъде Ван Хелсинг - ловджия на вампири. (Мхм, същият Ван Хелсинг, който през 2004 година беше изигран от надалеч по-атлетичния Хю Джакман в едноименния филм. Същият, в който компания му правеше и Кейт Бекинсейл.)
 Джейсън Момоа и Питър Динклидж през 2011 година

Джейсън Момоа и Питър Динклидж през 2011 година

Ловецът и вампирът завързват необичайно другарство и даже си връзват чудна скица, с която да печелят пари - бродейки от град на град, те заблуждават хората, че се бият между тях, а Хелсинг постоянно е спечелилият.

Нещата, несъмнено, се объркват и за главата на вампира е оповестена огромна премия. И по този начин всеки в този магичен свят потегля по петите им.
 God of War, Джейсън Момоа и ще забележим ли артиста във филм по играта
Ще бъде ли Джейсън Момоа Бог на войната

Геймърите подскачат до небето

Обещанията са, че филмът ще бъде екшън комедия, тъй че заниманието да е обезпечено. За момента няма информация по кое време ще стартират фотосите и по кое време ще можем да забележим Good Bad & Undead.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР