Благодарение на изтекла информация, тази седмица се появиха новини за

...
Благодарение на изтекла информация, тази седмица се появиха новини за
Коментари Харесай

Motorola Moto G 5G ще получи чип Snapdragon 750G

Благодарение на изтекла информация, тази седмица се появиха вести за най-новия смарт телефон на Motorola, част от Moto G фамилията на марката - Moto G 5G (2022).

Става ясно, че устройството ще има 6,6-инчов екран с дребен отвор в центъра на горната част за предната камера. Устройството ще се предлага в цветови разновидности Volcanic Grey и Frosted Silver.

Говори се, че моделът ще се задвижва от процесор Snapdragon 750G на Qualcomm. Този артикул съдържа осем изчислителни ядра Kryo 570 с тактова периодичност до 2,2 GHz, графичен ускорител Adreno 619 и 5G модем.

Смартфонът ще има 4 GB RAM и памет за предпазване с потенциал 128 GB (плюс microSD карта). Споменават се непряк скенер за пръстови отпечатъци, порт USB Type-C и 3,5-милиметров жак за слушалки.

Отзад ще има тройна камера с 50-мегапикселов главен датчик. Той ще бъде допълнен от 8-мегапикселов модул с широкоъгълна оптика и 2-мегапикселов датчик. Посочените размери на смарт телефона са 165,4 × 75,8 × 9,3 мм (10,7 мм в региона на изпъкналия блок на камерата). Захранването ще се обезпечава от батерия с потенциал 5000 mAh. Цената ще бъде към 300 щ. $, а премиерата на модела се чака през юни.

Повече  може на намерите в графа Технологии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР