Благодарение на единния глас на премиера Борисов и на евродепутатите

...
Благодарение на единния глас на премиера Борисов и на евродепутатите
Коментари Харесай

Новаков: Нито един от ГЕРБ не подкрепи санкции срещу Орбан, за разлика от БСП

Благодарение на единния глас на премиера Борисов и на евродепутатите на партията на другите режат парите за райони, на нас ни дават още, акцентира той

Нито един евродепутат от ГЕРБ не поддържа отчета, който предлага наказания против Орбан.

Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и основен договарящ на Европейския парламент за кохезионните фондове в идващия програмен интервал Андрей Новаков, във връзка признатата на 11 септември в Страсбург резолюция на Екологичен потенциал към Съвета да замрази гласа на Будапеща, до момента в който ръководството на страната не се поправя.

" Още повече, че той бе изработен като разпра и бе още един мотив Европа да се раздели на Източна и на Западна. Още какъв брой да разрешаваме това? Шенген, еврозоната, двойни стандарти при храните, а в този момент и това ", посочи Новаков. И подсети, че глобите против Будапеща са инициирани от зелените и от левите.

" Единната позиция на премиера и на нас в Европейския парламент към този момент е видяно. На фона на 10% понижение на средствата за развиване на районите в Европейски Съюз ние имаме 8% нарастване. Това е идеал за Българска социалистическа партия ", посочи Новаков.

" 4-мата евродепутати на Българска социалистическа партия са се държали друго - европейският водач на госпожа Нинова господин Станишев е подкрепил глобите, господин Неков, който попадна инцидентно в Екологичен потенциал, е бил " срещу ", господин Курумбашев е бил в залата, само че не е дал своя вот, а господин Пирински въобще не е бил в залата, макар че съгласно госпожа Нинова това е най-важната точка. Явно Нинова показва персонална позиция, а не на Българска социалистическа партия. Още повече, че госпожа Нинова привиква партията си и взема позиция откакто е минало гласуването ", сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

И предложи: " Г-жа Нинова може да пристигна да стане самостоятелен член на ЕНП и да поддържат нашата позиция. Защото Българска социалистическа партия в Европейския парламент гласоподава в синхрон с крайната левица на Европа, зелените и анархистите. " /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР