Благодарение на БСП, за първи път България ще приеме бюджет

...
Благодарение на БСП, за първи път България ще приеме бюджет
Коментари Харесай

Александър Симов: Корнелия Нинова има подкрепата на БСП и това се видя на Конгреса

Благодарение на Българска социалистическа партия, за първи път България ще одобри бюджет с 30% увеличени обществени заплащания

" Истината е, че Корнелия Нинова има поддръжката на Българска социалистическа партия. Разбирам, че с помощта на медийната анестезия в България остава чувството, че Българска социалистическа партия се раздира от големи вътрешни проблеми, само че Конгресът сподели, че не е по този начин. " Това сподели националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов в предаването " На фокус " по Нова телевизия.

“Не можем да се отнесем към делегатите на този конгрес като към някакви безгласни пионки. Корнелия Нинова има поддръжката в Българска социалистическа партия и това се видя. Проблеми има по върховете. Изключително съм отчаян от това, което виждам от Михаил Миков. В момента, в който Българска социалистическа партия стартира за осъществя лява стратегия в ръководството, се получава следният абсурд.

Михаил Миков се чувствал част от Българска социалистическа партия като висш социалист, когато Българска социалистическа партия приема плоския налог, когато назначаваше Делян Пеевски. Сега, внезапно, той не се чувствал част от Българска социалистическа партия, и не може да си откри мястото. Много хора не могат да одобряват, че Корнелия Нинова има подкрeпа. Основната борба беше против нейната персона. Тя промени Българска социалистическа партия, доста хора не могат да го преживеят. Тя направи Българска социалистическа партия демократична партия, давайки право на всеки социалист да избере кой да бъде водач. Вече няма наклонност за безконечните депутати”, разяснява Симов.

“Проблемите на Българска социалистическа партия ги има. Това със гибелта на Българска социалистическа партия към този момент сме го играли. Българска социалистическа партия постоянно изненадва тези, които поставят житото прибързано. За първи път България ще одобри бюджет, в който парите за обществени заплащания са увеличени с 30%. Това е с помощта на присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството. Това значи повече пари за учебните заведения, безвъзмездни детски ясли и градини, както и повече пари тяхната издръжката ", означи социалистът.

„ Лидерът на Българска социалистическа партия имаше конгрес и по тази причина не участва на стъпването в служба на Румен Радев”, сподели Симов.

“Президентът Румен Радев съществува като честен водач и фактор на смяната с помощта на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова заложи целия си престиж в името той да бъде определен. Кой, в случай че не Българска социалистическа партия осигуряваше акцията на Радев по места? ", съобщи Александър Симов.

Според Симов връщането на доверието в Българска социалистическа партия минава през ръководството. " Минава през проявлението на това, че Българска социалистическа партия не е партия, която единствено може да ражда красиви леви приказки, а може действително да приложи обществена политика в ръководството ", уверен е той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР