Блага Бонбонова стигнала доста далеч в свалките с Виктор Стоянов! „Ако

...
Блага Бонбонова стигнала доста далеч в свалките с Виктор Стоянов!
„Ако
Коментари Харесай

Разврат зад кадър в „Ергенът“: Бонбонова хванала Виктор за…!

Блага Бонбонова стигнала много надалеч в свалките с Виктор Стоянов!
„Ако знаехте всичко, което се разигра тук и всичко, на което бях подложен и станах очевидец, щяхте да онемеете“ – това бе споделил Виктор Стоянов в къс анонс още преди „Ергенът“ да започва в ефир. И ето, че бавно лека някои от тези неща се разкриват.
 Виктор Стоянов
„Ходещият секс“ Бонбонова отишла прекомерно надалеч с Виктор Стоянов

Като скандалната постъпка на другояче постоянно ревящата Благовеста Бонбонова, оповестила себе си за „ходещ секс“ в снощния епизод. Очевидно е, че миньончето разчита единствено на това, с цел да остане в турския дворец и да получи роза от Стоянов. Бившата футболна гърла не пропуща късмет да остане с Виктор уединено, да го гледа влажно и да хапе изкусително джуки.

Близки до приятелския й кръг обаче разкриха сензационно, че Бонбончето стигнало много по-далеч в близостта си с Викторчо като го гепила надали не за пакета. Според източниците, чули хвалбите на Блага, по време на едно от усамотяванията им в градината, тя плъзнала ръката си по бедрото му. И стигнала до свивката, съвсем до пакета.

„Той се вдърви, дори се изчерви, само че усетих, че му става хубаво и ме желае. Каквото и да приказват за нас, посред ни в действителност пламна химия. С никоя друга не я усетих“, радвала се Благовеста.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР