Блага Бонбонова от Ергенът посече всички плеймейтки, наричайки ги изкуствени

...
Блага Бонбонова от Ергенът посече всички плеймейтки, наричайки ги изкуствени
Коментари Харесай

Огън жена: Блага Бонбонова посече всички изкуствени плеймейтки и още...

Блага Бонбонова от " Ергенът " посече всички плеймейтки, наричайки ги изкуствени пред Vbox7. Е, мацката не е използвала тъкмо тази дума, само че призна, че тя самата няма силикон, няма хиалурон и други усъвършенствания по себе си, които да я приближат до облика на всяка друга, която е носила купата или е взела участие в именития конкурс.

Виж още: Месецът на баловете: Кои родни инфлуенсъри изпратиха зрелостници тази година?

Браво, Блажке, Браво Бонбонова! Ти си натурална хубавица и това си проличава от визията, само че и държанието. Сексапилната риалити звезда не ни разкри има ли си гадже, само че пък ни сподели, че държи един мъж да има положително отношение към нея, с цел да го хареса. Блага е много влюбчива, тъй като има вяра в любовта от пръв взор, която в наши дни мъчно се намира. Плочките сигурно обаче ще ви оказват помощ също, в случай че желаете да спечелите вниманието на Блага.

Сексът на първа среща пък въобще не е изключен за Блага, която ни довери, че в случай че има химия - трака-трака също може да има. Иначе Блага призна, че за първи път правила секс на 17 години и била " закъсняла малко ", както сама се изрази. Вече обаче е опитна в любовните връзки, само че няма обичана секс поза (защото всички обича и умее). Не прости изневярата и си го връща със същото. Момчета, внимавайте да не ви заловен, в случай че въпреки всичко завъртите главата на Блага, само че решите да кривнете от пътя.

Виж още: Колежки: Нора Недкова отново се озова в Кан, снима се с най-известната моделка

Изображение: https://www.instagram.com/blagovesta_bonbonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР